📢 syncAgent se mění na Symmy

Integrace Odoo a Pohoda Jazz

Odoo

Přejít na detail

Odoo je podnikový informačný systém, který slouží ke spravování důležitých činností ve firmě pomocí samostatných aplikací postavených na jednotné softwarové platformě. Záměrem systému je poskytnout firmám anebo neziskovým organizacím potřebnou flexibilitu na rychlou změnu procesů a obchodních činností.

Pohoda Jazz

Přejít na detail

Varianta POHODA Jazz je prodejní a obchodní varianta pro firmy, které samostatně nevedou účetnictví. Ideální volba pro firmy, které potřebují pouze prodávat ze skladů, vést tyto sklady, spravovat adresář dodavatelů a odběratelů, evidovat fakturaci a vést pokladnu i banku. Je také skvělým řešením pro e-shop prodejce, díky své připravenosti pro importy a exporty dat. Neobsahuje účetní, daňové, majetkové a mzdové agendy a funkce.

Veberte agendy k integraci

Cena integrace od: 0

Vybrané agendy:

Produktové karty

Produktové karty

Skladová dostupnost

Skladová dostupnost

Symmy neustále rozšiřujeme a vylepšujeme

Příjemky

Příjemky

Výdejky

Výdejky

Ceníky

Ceníky

Výběr jiné agendy

Výběr jiné agendy

Pokud chcete integrovat jinou agendu, tak ji zapište do poznámky v 2. kroku.

Vyplňte kontaktní informace


    Reference našich klientů

    Quotes

    Obecná reference

    Quotes

    Test jedné reference Shopify

    Průběh spolupráce je od prvního kontaktu s majitelem firmy panem Koprajdou a jeho týmem až do současnosti velmi profesionální, flexibilní a proaktivní. Přesto, že jsme společně realizovali poměrně složitou implementaci hned několika marketplaců najednou (včetně režimu OSS v kombinaci s registrací DPH v dalších zemích EU), zvládli nám vyhovět víceméně ve všech směrech. Již od […]

    Společnost

    Quotes

    Test reference jednoho systému Abra

    asdasdds sad

    Společnost