📢 syncAgent se mění na Symmy

Integrace Upgates a ABRA Flexi

Upgates

Přejít na detail

UPgates se orientuje zejména na střední a velké e-shopy. Pro malé e-shopy není cenová politika této platformy příliš přívětivá. UPgates chce poskytovat 100% kvalitní služby a proto se nevydává směrem kvantitativního získávání všech skupin zákazníků. To podstatné, co vám UPgates přinese, oproti obchodu vyvíjenému na míru, je odladěný hotový systém, který můžete začít okamžitě používat. Vše, co budete pro provoz a propagaci obchodu potřebovat, už máte v administraci připravené a otestované ostatními klienty UPgates. Jako klient tedy přijdete k vyladěnému obchodnímu systému, kde můžete začít okamžitě provozovat vlastní internetový obchod.

ABRA Flexi

Přejít na detail

ABRA Flexi je praktický účetní systém určený pro živnostníky a menší firmy. Využívat se dá prakticky odkudkoli a kdykoli. Je podporována systémy Windows, Linux nebo Mac. Licence jsou k dispozici pro plné využívání, nebo – zdarma – pouze k nahlížení.

Systém FlexiBee se dá snadno napojit na externí aplikace pomocí API. O servery se nemusíte starat. FlexiBee se dá využívat kdekoli díky připojení ke cloudům. Ty jsou samozřejmě v ceně celé aplikace. Servery jsou kvalitní a zabezpečené šifrováním.

Veberte agendy k integraci

Cena integrace od: 0

Vybrané agendy:

Výběr jiné agendy

Výběr jiné agendy

Pokud chcete integrovat jinou agendu, tak ji zapište do poznámky v 2. kroku.

Vyplňte kontaktní informace


    Reference našich klientů

    Quotes

    Obecná reference

    Quotes

    Test jedné reference Shopify

    Průběh spolupráce je od prvního kontaktu s majitelem firmy panem Koprajdou a jeho týmem až do současnosti velmi profesionální, flexibilní a proaktivní. Přesto, že jsme společně realizovali poměrně složitou implementaci hned několika marketplaců najednou (včetně režimu OSS v kombinaci s registrací DPH v dalších zemích EU), zvládli nám vyhovět víceméně ve všech směrech. Již od […]

    Společnost

    Quotes

    Test reference jednoho systému Abra

    asdasdds sad

    Společnost